Tip: Posílejte smsky z Vašeho telefonu, bez použití Vašeho telefonu…DeskSMS


DeskSMS - Text from anywhere!

Zapomněli jste telefon doma nebo jste si ho doma nechali schválně, protože nechcete být rušeni neustálými hovory? Pokud jste odpověděli ano a využíváte svůj telefon s Androidem primárně na sms zprávy, tak aplikace DeskSMS Vám může v této situaci hodně pomoct.

Co je to DeskSMS?

DeskSMS je aplikace, která Vám umožňí posílat a příjímat SMS zprávy přes Gmail, Google Talk, Webový prohližeč a rozšíření pro Firefox nebo Google Chrome s použitím Vašeho telefonního čísla.

Jak to funguje?

Do vašeho telefonu s Androidem si nainstalujete aplikaci DeskSMS, kterou následně propojíte s Vaším Google účtem. Sesynchronizujete SMS zprávy a můžete začít psát přímo z Vašeho počítače nebo tabletu. A telefon může zůstat doma! (samozřejmě ale musí být připojen k internetu pomocí Wi-Fi nebo 3G)

Kde si můžu přečíst přijaté sms zprávy?

Všechny sms zprávy, které příjdou na Váš telefon se automaticky doručí také do vašeho inboxu v Gmailu, nebo jako zpráva chatu v Google Talk, ze kterého můžete přímo odepsat a sms zpráva se odešle z Vašeho telefonu sama! Je to možná trochu složitý na pochopení, ale nápad je to teda geniální!

Doporučení

Připravte se na to, že Vám po nainstalovaní DeskSMS budou všechny sms zprávy, které dostanete na telefon, chodit i do mailu a Google Talku. Proto je nutné si v Gmailu vytvořit štítky a filtry, aby jste pak v inboxu neměli „bordel“. A nebo se to dá také nastavit ve webovém rozhraní aplikace, kam chcete, aby byli Vaše zprávy doručeny. Je podle mně dost užitečné si nastavit ty štítky a filtry a také si nastavit aby všechny tyto zprávy byli archivovány (toto nastavení se nastavuje u filtrů a jmenuje se „Skip the Inbox (Archive it)“.

Závěrem

Aplikace je ve zkušební verzi zdarma na několik dní. Potom se platí 4.99$ za rok, to je necelá stovka, to se myslím, že dá. Je to hlavně velmi užitečná vymoženost a za kvalitní veci by se platit mělo.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..