10 tipů jak zvýšit návštěvnost stránek pomocí Pinterestu


Existuje nepřeberné množství sociálních sítí, na které jsme všichni zvyklí. Nicméně v poslední době, Pinterest, nový účastník na scéně sociálních sítí získává ohromný nárůst popularity a přitahuje denně velké množství unikátních návštěvníků.

Tato online nástěnkovací služba vám pomáhá zorganizovat vaše webstránky, obrázky a videa založené na vašich zájmech. To vám umožní vyhledávat a sdílet obrázky na webu. Pinterest je kouzelný nástroj, který můžete využít pro propagaci vašeho podnikání a zvýšit tak návštěvnost vašich stránek. Uživatelé se všichni za Pinterest „modlí“, protože jim přináší dvojnásobek návštěvníků v porovnání s jinými stránkami. Zde jsou tipy jak využít Pinterest pro přilákání nových návštěvníků a jak rozšířit povědomí o jakémkoliv vašem novém produktu.

ñ  Majitelé malých firem a prodejci si můžou přidat tlačítko “Pin It” na svoje stránky. To je jeden ze způsobů jak získat odkazující návštěvnost.

ñ  Musíte věnovat dostatek času na prozkoumání této stránky. To vám pomůže indentifikovat vazby, které jsou důležité pro růst vašeho podnikání. 

ñ  Je vhodné sledovat (follow – podobně jako na Twitteru) uživatelé, kteří mají nejvíce „lajků“ (podobně jako na Facebooku) a nejvíce „re-pins“ (toto se překládá strašně blbě – přešpendlení?). Na druhou stranu byste měli zrušit sledování osob (un-follow), o kterých si myslte ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽erli zrubrat sledovánío  strtrovíte, že pro vás nejsou prospěšný.

ñ  Klíčem ke zvýšení provozu vašich stránek je jednoduchý a přehledný design vaši nástěnky. Přišpendlete obrázky na vaši nástěnku s odkazem směřujícím na vaše stránky. Obrázky, které publikujete by měli být zajímavé a lákavé.

ñ  Vytvořte si seznam followerů na základě stejného oboru.

ñ  Vaše podnikání by mělo být relevantní k tomu co nabízí vaše stránky. Jedině potom to bude mít maximální přínos pro zvýšení návštěvnosti.

ñ  Integrace Pinterestu s jinými sociálními sítěmi může rovněž významně přospět. Tyto sociální sítě mají své věrné fanoušky, které můžou být rovněž nasměřovány na Pinterest.

ñ  Můžete vytvořit každodenní tématické „pins“ (připínačky-příspěvky) s chytlavými a vtipnými slogany.Tento proces je efektivní metodou jak být re-pinnován často vždy když se návštěvníci vrací pro nové aktualizace.

ñ  Můžete také přidat své vlastní krátké články-zajímavosti pro vaše následovníky a tím jim dát pocit, že jste taky člověk a ne jen obchodník, který jim „cpe“ své produkty.

ñ  Můžete získat povědomí o vašem businessu také tím, že budete na Pinterestu následovat „velké hráče“ nebo tím, že budete podporovat charitativní projekty.

 

 


Jeden komentář: “10 tipů jak zvýšit návštěvnost stránek pomocí Pinterestu”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..