DealExtreme – Extrémně výhodný nákup


Již před několika lety jsem na internetu objevil stránku, na které je možné velmi výhodně nakupovat elektroniku. Pokud sháníte běžný věci jako třeba nabíječku na telefon, nebo propojovací kabel k iPhonu, tak dealextreme je pro Vás nejlepší volbou. Podívejme se na jednoduché srovnání cen v českých obchodech a obchodech v číně.
Srovnání cen v ČR a v Číně:

Příklad: pokud byste sháněli v ČR propojovací kabel k iPhonu, nebo nabíječku, tak první co Vás napadne je, že zajdete do nejbližšího iStylu, nebo podobného autorizovaného obchodu. Příjdete tam a tento úplně obyčejný kabel si tam pořídíte za 471kč…nezdá se Vám to trochu moc, za úplně obyčejný kabel s dvěmi konektory?Mně se to zdá teda hodně. Pokud se podívám na stránku dealextreme, tak zjistím, že ten samý kabel(vůbec bych se nedivil, kdyby byl z té samé továrny jako originál od Applu) můžu pořídit za 1.60$, to je v přepočtu přibližně 27kč i s poštovným!!!Poštovné je totiž zdarma. To je docela dost velký rozdíl, nemyslíte?A ještě k tomu nemusíte nikam chodit, příjde Vám to až ke dveřím. Je sice pravda, že to někdy může trvat až 4 týdny, ale myslím, že to stojí za to si počkat.

apple-dock-connector
Apple dock connector

Další příklad:

Tuto USB nabíječku koupíte v ČR za 707kč, na stránce dealextreme za 2.50$, což je v přepočtu asi tak 44kč!

USB-power-adapter
USB Power Adapter

To byli jen dva příklady praktických věcí, které používáte každý den. Při prohlédnutí stránky samozřejmě narazíte na spoustu dalších zajímavých věcí jako jsou úsporné LED žárovky(odzkoušeno-používám) atd.

 

Tak už víte kde máte nakupovat?

 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..