7 aplikací pro Android, které musíte mít




1. PowerAMP – PowerAMP je pokročilý přehrávač hudby, který je schopný přehrát všechny hudební formáty, na které si vzpomenete. Uživatelské prostředí je velmi příjemné a taky obsahuje mnoho nastavení, pomocí, kterých si ho můžete přizpůsobit podle svýho. Jedna z hlavních výhod je, že jediným dotykem můžete přepnout z třídění podle ID3 tagů(jako v iTunes-iPhone-iPod) na třídění podle složek(jako ve Windows) = velká výhoda! Ekvalizér je samozřejmostí, widgety, které si můžete přidat na svou plochu nebo vestavěná funkce „scrobbler“ – last.fm.

2. RockPlayer – přehrávač videi, opět můžete otevřít všechny formatý, na které si vzpomenete. Umí číst titulky a přehrává videosoubory samozřejmě bez nutností překonvertovat soubory pro přenosné přehrávače (jako např. u iPhone-iPod to nutné je)

3. WiFi File Explorer – přesouvání souborů do telefonu bez zbytečných kabelů – pomocí WiFi

4. SwiftKey – aplikace, která Vám urychlí psaní. Z Vašich odeslaných SMS se naučí behem několika vteřin Váš slovník – slova, která používáte nejčastěji a automaticky pak doplní to co jste „chtěli říct“. Opět nabízí mnoho nastavení, takže si ji můžete přizpůsobit podle svýho.

5. SMS Backup n2manager – aplikace zdarma, která Vám umožní zálohovat SMS a MMS zprávy na SD kartu.

6. Traffic Monitor Widget – pokud využíváte internet v mobilu (u operátora), tak tato aplikace se Vám bude jistě hodit. Je to widget, který Vás informuje o tom, kolik dat jste za poslední dobu přenesli. Ukáže Vám to kolik jste toho „stáhli“ pomocí wifi a kolik pomocí 3G/EDGE/GPRS a taky to monitoruje, která aplikace těchto dat využila.

7. Pokud hodně využíváte kalendář, tak se Vám určitě bude hodit aplikace Touch Calendar. Tato aplikace se podobá Google Kalendáři a taky s ním spolupracuje. Budete mít přehled nad všemi událostmi ve Vašem kalendáři.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..