Projeďte se v Bestii (Tesla) – Beast.rent recenze


Na základě mé nedávné zkušenosti s Beast.rent jsem byl skutečně ohromen jejich bezproblémovou službou. Registrace v jejich aplikaci byla hračkou; jednoduše jsem nahrál svůj řidičský průkaz, a byl jsem připraven jezdit. Jednoho krásného večera, když jsem se procházel centrem Prahy, jsem na mapě v aplikaci zahlédl auto Tesla. Zvědavě jsem klikl na „Projeďte se v Bestii“, a najednou jsem se proháněl městem v Tesla Modelu 3. Zkušenost byla úžasná a trvala asi hodinu, která se zdála ubíhat rychle jako samotné auto.

Webové stránky Beast.rent jsou dobře strukturované a poskytují jasné informace o tom, jak služba funguje. Hlavní stránka nastiňuje jednoduché kroky, jak začít – stáhnout aplikaci, zaregistrovat se, vybrat si svou Teslu a začít řídit. Úspěšně eliminují běžné komplikace s papírováním a klíči, čímž z něj činí skutečně moderní zkušenost s pronájmem. Cena je transparentní, bez skrytých poplatků, což je v odvětví, které často má mnoho nepředvídaných poplatků, velmi příjemné. Cena zahrnuje nabíjení, pojištění a asistenci na silnici, což je velmi uklidňující.

Jednou z výrazných vlastností Beast.rent je důraz na udržitelnost. Nabídkou pouze elektrických vozidel, konkrétně Tesel, podporují ekologickou dopravu. Jejich flotila je prémiová a rozsah dostupných modelů Tesla zajišťuje, že je zde něco pro každého fanouška Tesla. Funkce pronájmu Tesla na minuty je svědectvím jejich inovativního přístupu, který vyhovuje potřebám jednotlivců hledajících krátké, vzrušující jízdy po městě.

Možnost překročení hranic bez dalších poplatků je dalším vrcholem Beast.rent, což ukazuje jejich porozumění a podporu dobrodružného ducha cestovatelů. Zajišťují bezproblémové vrácení ve všech svých lokalitách, což je významné pohodlí. Co se týče měst, ve kterých Beast najdete, jsou Tallinn, Tartu, Parnu, Helsinki, Tampere, Turku, Espoo, Vantaa, Riga, Kaunas, Vilnius, Brno, Praha a Bratislava. A brzy také v Rejkjaviku.

Navíc zákaznický servis je chvályhodný. Slibují odpovědi na chatu do dvou minut a dostupnost telefonické podpory, což je dobré vědět, zvláště pokud jste v cizím městě a řídíte vysoce kvalitní elektrické vozidlo.

Co se týče aplikace Beast.rent, tak ta je intuitivní, má přívětivé uživatelské rozhraní, což usnadňuje vyhledání, rezervaci a přístup k Teslám. Moje osobní zkušenost byla fantastická a jízda byla pohodlná, zábavná a nezapomenutelná. Bezproblémový proces od registrace až po odjezd v Tesle je něco, co vyniká.

Určitě vás taky budou zajímat ceny pronájmu. Začínají na 8 Kč za minutu, 2449 Kč za den, 6599 Kč za 3 dny, 13 649 Kč za týden za auta Model 3 Standard Range a Long Range až po 17 Kč za minutu, 6579 Kč za den, 17 669 Kč za 3 dny, 36 789 Kč za týden za modely S Performance a X Performance.

Závěrem, Beast.rent není jen službou pronájmu aut; je to progresivní podnik, který nabízí vynikající, ekologické a vzrušující řidičské zážitky. Jejich přístup k bezproblémovým, technologicky řízeným a udržitelným službám pronájmu vozidel je tím, co je odlišuje ve značně přeplněném trhu pronájmu aut. Radost z řízení Tesly, spolu s jejich výjimečnou službou, činí z Beast.rent vysoce doporučitelnou volbu pro dobrodružné i ekologicky zaměřené cestovatele.

Co je to Beast Bucks?

Beast Bucks je v podstatě kredit, který můžete použít k placení pronájmů v aplikaci Beast Rent! Abyste mohli získat kredit Beast Bucks, musíte nejprve získat žeton, takzvaný Beast Token. Ten získáte tak, že k registraci použijete můj kód.

Neváhejte použít můj kód 0D502YU200 a stáhnout aplikaci zde: http://onelink.to/9vc35k


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..