Důležitá informace pro uživatele Facebooku

Toto je velmi důležitá informace pro každého, kdo používá Facebook a chce zůstat v kontaktu se svými přáteli!

Všimli jste si, že poslední dobou vidíte v novinkách příspěvky pouze od některých z vašich přátel?A taky jste si možná všimli, že když sdílíte svůj status, fotky, nebo odkazy, tak komentuje to stejný okruh lidí a nevidíte žádný „koment“ od nikoho jiného?


Problém je, že větší část vašeho seznamu přátel nemůže vidět nic co zveřejníte a tady je to vysvětlený proč:

„Nový Facebook“ má výchozí nastavení novinek nastaveno tak, že vidíte příspěvky pouze od lidí, s kterými jste poslední dobou komunikovali. To znamená, že když někdo z vašich přátel, nebo fanoušků několik týdnů nekomentoval žádný Váš příspěvek, nebo fotku – jste pro ně neviditelný a stejně tak i oni pro Vás!!!

Tu je návod jak to napravit:
Na vaši hlavní stránce klikněte na „nejnovější“ na pravý straně newsfeedu, pak klikněte na malou šipku, která Vám zobrazí další nabídku a klikněte na „Změnit nastavení“. Klikněte na „Zobrazit příspěvky od:“ a změnte nastavení na „Všechny přátelé a všechny stránky“. A je to!


Dobrou zprávou je, že:
Teď můžete opět vidět všechny z vašich přátel a fanoušků.

Špatnou zprávou je, že:
Vy jste pořád neviditelný pro většinu z vašich přátel.

A proto jestli chcete obnovit kontakt s nimi, musíte jim něco napsat, nebo sdílet tuto informaci.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..